Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch, gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten, geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch, evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 13 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Wild-Gulasch
1 Std.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1 Std. 30 Min
Kalbstafelspitz
50min
Hirschragout mit Schokolade
9h 30min
Wildragout
1 Std. 15 Min
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2 Std. 30 Min
Kaninchen in Barolosauce
1 Std. 15 Min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Rehragout
1 Std. 15 Min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 Std. 30 Min