Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 487 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Cremespinat
30 min
Pusztasalat
1h
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
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Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
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Kren, milchsauer vergoren
72h 25 min
Birnenkompott mit Safran
3h
Apfelkren
40min
Lauwarmer Krautsalat
10 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Rehragout
1 godz. 15 min