Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Wasser
- 1250 g Tomaten
- 180 g Staudensellerie
- 6 - 8 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, frisch, abgezupft
- 2 frische Lorbeerblätter
- 2 TL Salz (10 g)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 20 g brauner Zucker
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 678 kJ / 163 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 min
Orangenkonfitüre
45 min
Ananas-Chutney
35 min
Tomatenketchup
1 godz. 20 min
Eingelegte Paprikaschoten
1h 40min
Tomaten-Ketchup
1 godz. 30 min
Pfirsich-Chutney
50 min
Eingelegte Paprikaschoten im Glas
40 min
Süß-scharfe Chilisauce
45 min
Zwetschgen-Chutney
50 min
Kräuter-Mayonnaise
10min
Ketchup aus frischen Tomaten
1 godz. 20 min