Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 45 g
In Collections
Alternative recipes
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 Std. 40 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 min
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3 Std.
Sauce Choron
20 min
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Gedämpfter Kabeljau auf Gewürz-Erdäpfelsud
35 min
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45 min
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 godz. 50 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Kaninchen-Eintopf mit Süßkartoffelpüree
1h 45min