Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Gefüllte Tomaten
45 min
Bröselnudeln mit Backobst
40min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Paprika-Porree-Quiche
1 Std. 40 Min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 godz. 35 min
Apfel-Walnuss-Salat mit Staudensellerie
20 min
Königsberger Klopse - mal anders
1 godz.
Labskaus-Nester mit Dip
40min
Sauerkraut-Apfel-Auflauf
1 Std. 40 Min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min
Winter-Kabeljau
1 godz. 30 min