Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de graines d'épeautre
- 200 g d'amandes
- 1 c. à café de poudre à lever
- 170 g de beurre, froid, en morceaux
- 200 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 c. à café de kirsch
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 pincée de clous de girofle, moulus
- 340 g de confiture de framboises
- 1 jaune d'œuf pour badigeonner
- 1 c. à soupe de lait pour badigeonner
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Milanais
3h
Bruns de Bâle
8hod. 40min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Cake aux branches
1h 10min
Tarte au vin cuit
45 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min