Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de graines d'épeautre
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 cube de levure fraîche (40 g)
- 80 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de yogourt
- 1 œuf, battu, pour badigeonner
- des graines de sésame, pour la décoration
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 771 kJ / 184 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 4 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Pain aux tomates et basilic
1h 45 min
Petits pains au müesli (sucrés)
2 Std.
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain paysan
3h
Soupe d'orge
1h 20 min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Pain sandwich
3h
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min