Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Öl
- 500 g Sonnenweizen (z.B. von Ebly)
- 100 g Weißwein
- 300 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1886 kJ / 450 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 5.7 g
In Collections
Alternative recipes
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 min
Steinpilz-Risotto
40 min
Trüffelrisotto
45 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Risotto
40 min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 min
Risotto mit Zucchini
40 min
Erbsenpasta mit Garnelen
40 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min