Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Öl
- 500 g Sonnenweizen (z.B. von Ebly)
- 100 g Weißwein
- 300 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1886 kJ / 450 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 5.7 g
In Collections
Alternative recipes
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Tomatenrisotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Safrancreme
40 Min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55min
Erbsenpasta mit Garnelen
40 Min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Tomaten-Risotto
35 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Sonnenweizen-Pilz-"Risotto"
40 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min