Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta
- 300 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di burro, freddo, a pezzi
- 1 tuorlo
- 50 g di acqua, ghiacciata
Ripieno
- 200 g di formaggio Gouda, a pezzi
- 150 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
- 4 uova
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 400 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Carbohydrates
- 63.1 g
- Fat
- 81 g
In Collections
Alternative recipes
Roastbeef
35min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Condimento allo yogurt
5 min
Salsa olandese
No ratings
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15 min
Mousse al cioccolato
3h 30 min
Polenta
1h
Fastenwähe di Basilea
2h
Polenta ticinese
45min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min