Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno, a pezzi
- 500 g di carote, pelate, a pezzi
- 200 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 30 g di burro
- 800 g di acqua
- 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 12 foglie di menta, fresche, tagliate finemente
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 658 kJ / 159 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Purea di patate
45min
Zuppa di zucca
35 min
Crostata alla pancetta e porri
1h
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Zuppa fredda al cocco e avocado
10 min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 min
Polenta ticinese
45min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Zuppa di zucca
35 min
Vellutata di piselli
40min