Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno, a pezzi
- 500 g di carote, pelate, a pezzi
- 200 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 30 g di burro
- 800 g di acqua
- 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 12 foglie di menta, fresche, tagliate finemente
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 658 kJ / 159 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Purea di patate
45 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Zuppa di carote secondo Moro
1 godz. 45 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Composta di mele
20 Min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Brak ocen
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di arance e zucca
35 min