Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno, a pezzi
- 500 g di carote, pelate, a pezzi
- 200 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 30 g di burro
- 800 g di acqua
- 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 12 foglie di menta, fresche, tagliate finemente
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 658 kJ / 159 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di zucca
35min
Pollo con asparagi e riso
45min
Crostata di mele
1h 15min
Crostata di formaggio Gruviera
No ratings
Zuppa di zucca
35min
Vellutata di verdure
40min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Crema di zucchine
30min
Passato di verdure
50min
Riso casimiro
45min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min
Purea di patate
45min