Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di cipolle, tagliate in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
-
1
cucchiaino paprica piccante
or 1 cucchiaino di paprica dolce - 40 g di melassa
- 1 cucchiaio di salsa Worcestershire (optional)
- 1 cucchiaino di senape
- 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 550 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 898 kJ / 215 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 25.7 g
- Fat
- 8.4 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
No ratings
Dal di lenticchie
35min
Dahl di zucca
30 min
Chutney di zucca e albicocche
No ratings
Gulasch
3h
Scorta di purea di zucca
30 min
Zuppa di rape
30 min
Pizza margherita
2 godz. 10 min
Torta svedese alla carota
2 Std.
Succo di barbabietola dolce
10 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Purea di patate
45 min