Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 feuilles de lasagne séchées
- 25 g de parmesan, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées et pressées
- 1 pincée de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 150 g de ricotta
- 1 oeuf
- 100 g de passata
- 100 g de mozzarella, grossièrement hachée
- 1 c. à café d'origan séché
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2.48 g
- Carbohydrates
- 3.39 g
- Fat
- 2.94 g
- Fibre
- 0.41 g
Alternative recipes
Burger de poulet à l'indienne
4h
Crêpes vertes au jambon et au fromage
55 Min
Crème de pois
40 Min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1hod.
Crêpes sucrées ou salées
No ratings
Burger scandinave
No ratings
Cheesecake cuit
3 Std. 10 Min
Crème d'haricots marocaine
35 min
Poulet pékinois
45 min
Rouleaux de printemps
55 Min
Bolognaise au soja
40 Min
Goulasch de soja aux boulettes
1 Std. 25 Min