Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 350 g Fenchel, in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Karotten, geschält und in Stücken (2-3 cm)
- 40 g Lauch, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
- 1 Prise feinkörniges Salz (optional)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 711 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Carbohydrates
- 6.1 g
- Fat
- 13.6 g
- Fibre
- 4.1 g
In Collections
Alternative recipes
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 dk
Lauchsuppe mit Schinken-Käse-Schnitte
35 dk
Randen-Suppe
45 Min
Kürbis-Orangen-Suppe
35 dk
Gemüsecremesuppe
45 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 dk
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 dk
Sellerie-Apfel-Suppe
30 dk
Rüeblisuppe mit Minze
35 dk
Randensalat
10 dk
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 dk
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min