Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig, Blättchen abgezupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 200 g Lauch, in Ringen (2 cm)
- 150 g Knollensellerie, in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 80 g Rollgerste
- 1100 g Wasser
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
or 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l), zerbröckelt - 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
60
g Vollrahm
or 60 g fettreduzierter Rahmersatz, 19% Fett
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1124.9 kJ / 268.9 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 33.1 g
- Fat
- 14 g
In Collections
Alternative recipes
Champignon-Kartoffeleintopf
1h
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Risotto Cinque P
30 min
Gemüsewähe
1h
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Bündner Gerstensuppe
1 godz. 15 min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min
Peperoni-Risotto
35 min