Steinpilzrisotto mit Brie
TM6 TM5

Steinpilzrisotto mit Brie

4.6 (110 ratings)

Ingredients

  • 50 g Salzstängeli
  • 5 Zweigchen Thymian, Blätter von 3 Zweigchen abgezupft
  • 800 g Wasser
  • 25 g Steinpilze, getrocknet
  • 2 Steinpilzbouillonwürfel (für je 0.5l)
  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 EL Butter
  • 300 g Risottoreis
  • 100 g Weisswein, trocken
  • 200 g Brie

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2247 kJ / 538 kcal
Protein
17 g
Carbohydrates
72 g
Fat
19 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes