Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 - 40 g Parmesan, in Stücken (2–3 cm)
- 300 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Pizzamehl
- 10 g Salz, nach Belieben
- 250 g Kartoffel, geschält und in dünnen Scheiben (1–2 mm)
- 1 - 2 Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 107 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Apfelwähe
1h 15min
Mini-Focaccia Fantasia
2h 5min
Nasi goreng
50 Min
Focaccia mit Tomaten
40 Min
Couscous-Salat
50 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2hod. 20min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Focaccia mit Cherrytomaten
2hod.
Focaccia mit Oliven
2hod. 20min
Rosmarin Focaccia
2hod. 30min
Spaghettini mit Peperoni
50 Min