Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di carote, a pezzi
- 300 g di porri, a pezzi
- 200 g di rape, a pezzi
- 100 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 800 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale, + q.b.
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di spinaci baby freschi
or 200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente - 40 g di burro, a pezzi
- 100 g di pomodori, a dadini
- 8 uova
- 400 g di pane, tostato, a listarelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Minestrone
45min
Uova sode
20 Min
Polpette al sugo
45min
Polpettine di carne speziate con spaghetti cinesi alle verdure
1 godz. 20 min
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Passato di verdure
50min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Pollo con purea di patate
1 Std. 15 Min
Focaccia alla farina di farro
No ratings
Zuppa di zucca
35min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1h
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
No ratings