![Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4509D777-0ED9-4AD1-8D72-46910325C3FA/Derivates/93FBC1F3-62D5-4CED-9EAD-B4974C28F0F5.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di carote, a pezzi
- 300 g di porri, a pezzi
- 200 g di rape, a pezzi
- 100 g di patate, a pezzi (2 cm)
- 800 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale, + q.b.
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
200
g di spinaci baby freschi
or 200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente - 40 g di burro, a pezzi
- 100 g di pomodori, a dadini
- 8 uova
- 400 g di pane, tostato, a listarelle
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 5.6 g
In Collections
Alternative recipes
Piadina romagnola
15 Min
Frullato di frutta
5 Min
Insalata di mare
1 Std. 15 Min
Pure Sunrise
No ratings
Porri saltati (200 g)
20 min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Cioccolata calda
10 Min
Minestrone
45min
Passato di verdure
50 Min
Zuppa di verdure
25 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Verdure al vapore
20 min