![Rotoli di tacchino al gorgonzola Rotoli di tacchino al gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1577BFC2-B27F-4094-B89F-8A3906872040/Derivates/B9C74AD8-F17C-43FF-84AF-4CA16B28C225.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 scaloppine di tacchino
- 1 scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinacini, lavati ed asciugati
- 250 g di Gorgonzola o un altro tipo di formaggio simile (es. Roquefort, Stilton), tagliato a pezzi
- 700 g di acqua
- 150 g di latte
- 20 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 30.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Lasagne classiche
2 Std.
Manzo alla borgognona
2 Std.
Condimento balsamico
No ratings
Salsa olandese
No ratings
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Pepata di cozze
55 min
Insalata di pasta
35 min
Focaccia con salsiccia
2 Std.
Sformato di pollo e pancetta
1 godz. 10 min
Girelle alle verdure
1 Std. 20 Min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 min