Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di funghi orecchio di Giuda, secchi (v. Consigli)
- acqua, q.b. per ammollare
- 20 g di olio di sesamo, tostato
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 150 g di gambo di sedano, a strisce (2 mm x 5 cm)
- 100 g di baby pannocchie di mais, in conserva, tagliati a metà per il lungo
- 120 g di peperoni rossi, a strisce (2 mm x 5 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe bianco, in polvere
- ½ cucchiaino di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.4 g
In Collections
Alternative recipes
Paté di olive
10 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Curry di zucca
1 Std.
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
No ratings
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min
Bowl di smoothie all'acai
10 Min
Insalata di couscous
50 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Pudding alle fragole
No ratings
Succo disintossicante
No ratings