Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di zucchine, tagliate a rondelle (0.5 cm)
- 100 g di cipollotti, tagliati a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per guarnire
- 300 g di peperoni misti (es. rossi, gialli e verdi), tagliati a pezzi (1-2 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo conchiglie
- 150 g di mozzarella, a bocconcini
- 100 g di pomodori ciliegino, a metà
- 5 - 6 di foglie di basilico fresco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2290 kJ / 547 kcal
- Protein
- 16.6 g
- Carbohydrates
- 63.8 g
- Fat
- 26.8 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Torta salata alle verdure
1 Std.
Insalata di riso
1 Std.
Penne al porro
30 Min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Sformato di pasta
50 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Paella di fagioli
55 Min
Riso casimiro
45 Min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min