Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Zucca
- 600 g di zucca (arancia), a cubetti (2 cm)
- 30 g di semi di zucca
- 10 g di olio di oliva
- 1 ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
Pesto e pasta
- 80 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- 80 g di gherigli di noce
- 30 g di funghi porcini secchi
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di timo fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1600 g di acqua
- 1 ½ cucchiaio di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di pasta secca (es. rigatoni)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 3317.3 kJ / 792.9 kcal
- Protein
- 24.9 g
- Carbohydrates
- 94.2 g
- Fat
- 37 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Chutney di pesche con curry
Brak ocen
Insalata di melone e lenticchie in bicchiere
Brak ocen
Gratin dauphinois
50min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1h
Pane all'aglio
15min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Pollo in salsa di pesche
Brak ocen
Brownies
1h
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min