![Trutenrollen mit Gorgonzola Trutenrollen mit Gorgonzola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1577BFC2-B27F-4094-B89F-8A3906872040/Derivates/B9C74AD8-F17C-43FF-84AF-4CA16B28C225.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 Trutenschnitzel
- 1 Schalotte
- 40 g Olivenöl, nativ
- 200 g Jungspinat, frisch, gewaschen und getrocknet
- 250 g Gorgonzola oder andere Sorte Blauschimmelkäse (z. B. Roquefort, Stilton), in Stücken
- 700 g Wasser
- 150 g Milch
- 20 g Weissmehl
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2130 kJ / 509 kcal
- Protein
- 51.5 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 30.5 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Lachsburger
25min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 Std. 30 Min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min
Schweinefilet an Senfsauce
30min
Coq au vin
2 Std.
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2 Std. 20 Min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Pouletfrikassee mit Spargel
1 Std.
Crevettencurry
35min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 Min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 Min