Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g di cipolla, in quarti
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di prosciutto iberico, a pezzetti
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 15.85 g
- Carbohydrates
- 13.69 g
- Fat
- 24.9 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Cavolfiori gratinati
50min
Uova sode
20 min
Purè di patate
45min
Uova sode
20 min
Piselli al prosciutto
25 min
Spezzatino di manzo
1h 50 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Piselli al prosciutto
20 min
Patate lesse
30min
Contorno di verdure
25 min
Fagiolini al pomodoro
55min