Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di funghi porcini freschi a metà
- 1 pizzico di sale
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 782.9 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 16.9 g
- Saturated Fat
- 10.4 g
- Sodium
- 12 mg
Alternative recipes
Sorbetto Champagne e pompelmo
8 Std. 15 Min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Spaghetti alla carbonara (Bimby Friend)
25min
Spaghetti di zucchine con gamberi e salsa al limone
25min
Bocconcini di agnello dorati
15 min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6 Std.
Tisana menta, anice e limone
10 min
Mousse di fragole (per 2 persone)
4h 15min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 Std. 20 Min
Scaloppine al tartufo
50 Min
Patate Sottovuoto
2hod.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min