Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure à râper (par ex. gruyère, cheddar, parmesan)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre noir
- 6 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1327 kJ / 317 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Séré aux herbes
10 Min
Soupe au potiron
35 min
Lasagne verdi
1h 15min
Soupe de potiron
35 min
Rösti bernois
40 min
Flammekuche aux pommes de terre
1 Std. 30 Min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40 min
Riz à la tomate
30 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Tarte aux pommes
1h 15min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Quiche poireaux-lard
1h