Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Bund frische Petersilie, Blätter gewaschen und getrocknet
- ½ Knoblauchzehe (optional)
- 80 g Zwiebeln, gehackt
- 70 g natives Olivenöl extra
- 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose, aus der Dose oder frisch
- 100 g Wasser
- 1 gestr. TL Salz
- 400 g grüne Bohnen, frisch, gewaschen
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 7.2 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Bohnensalat mit Speck
40 Min
Zucchettibeilage
30 min
Blumenkohlgratin
55 min
Knoblauch-Champignons
20 min
Gemüseeintopf
45 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20 min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50min
Kartoffelsalat Badische Art
6 Std.
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min