Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 69.8 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Orecchiette ai broccoli
2h 40min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Lasagne all'amatriciana
2h
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4sa