Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 69.8 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Tagliatelle ai funghi
1h
Penne peperoni e noci
35min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Penne con crema di limone e carciofi
30min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Bavette pancetta e finferli
40min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1h 10min
Rigatoni capricciosi
1h
Fusilli e melanzane
25 min
Tagliatelle mediterranee
35min