Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft
- 1 grüne Chilischote, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 60 g Tomaten, geviertelt
- 60 g Pflanzenöl
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chilipulver
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Ghee
- 100 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tintenfischringe
- 12 Garnelen, roh, geschält, groß
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Garnelen Curry
30 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Garnelencurry
35 min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Kokossuppe mit Garnelen
35 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Garnelen Bhuna
30 min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 Min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 Min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40 Min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min