Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft
- 1 grüne Chilischote, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 60 g Tomaten, geviertelt
- 60 g Pflanzenöl
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chilipulver
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Ghee
- 100 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, ohne Gräten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Tintenfischringe, roh
- 12 Garnelen, roh, geschält, groß
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Garnelencurry mit Topinambur
45 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Garnelen Curry
30min
Kerala Fisch Curry
30min
Garnelencurry
35 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Garnelen Xacuti
1h 20 min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Garnelen Bhuna
30min
Andalusische Fischsuppe
50 min