Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g di panna vegetale
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g olio extravergine di oliva
- 2 zucchine, a listarelle
- 200 g di seitan a cubetti
- 320 g di spaghetti
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Carbohydrates
- 65.5 g
- Fat
- 15.1 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Carbonara vegana
30 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Tofu in crosta di sesamo
20 min
Carpaccio di seitan con rucola
15 menit
Spezzatino di seitan con patate e carote
1h 20min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Ragù di tempeh
30 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min