Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperone rosso a dadini (2 cm)
- 1 melanzana a dadini (2 cm)
- 4 pomodorini in quarti
- 4 foglie di basilico fresco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 4 uova
- 4 fette di Cheddar
- 500 g di acqua
- 6 fette di pane bianco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Carbohydrates
- 33.3 g
- Fat
- 29.1 g
In Collections
Alternative recipes
Cavati con le fave
13hod. 20min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1h
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Gratin di patate
50min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Terrina ai due colori
1h 20 min
Tiramisù raw
4h 30 min
Riso pilaf boliviano
55min
Pasta al forno vegana
1h
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min