Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di cipolla
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperone rosso a dadini (2 cm)
- 1 melanzana a dadini (2 cm)
- 4 pomodorini in quarti
- 4 foglie di basilico fresco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 4 uova
- 4 fette di Cheddar
- 500 g di acqua
- 6 fette di pane bianco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Carbohydrates
- 33.3 g
- Fat
- 29.1 g
In Collections
Alternative recipes
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Lasagna di zucchine
2hod.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1hod. 30min
Salatini vegetariani
50 Min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1 Std. 10 Min
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Fusilli alle cozze piccanti
No ratings
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 min
Terrina di verdure e uova
3u. 20min