Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di zucchero
- 3 chiodi di garofano
- 60 g di datteri denocciolati
- 50 g di gherigli di noci
- 150 g di mascarpone
- 30 g di liquore all'amaretto
- 350 g di farina tipo 00
- 40 g di olio neutro
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaini rasi di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 284 kJ / 68 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza rustica lucana
1h 15 min
Pasticcio altamurano
3u. 30min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Tarallucci alla confettura di uva
2u.
"Scafata" viterbese
1u. 50min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Mostaccioli al mosto cotto
1u.
Taralli dolci al profumo esotico
1u. 30min
Ciambella ciociara
3u.
Sagne chine
1h 40min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4u. 45min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2u.