Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 65 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 20 g di vino bianco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1615 kJ / 386 kcal / 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 5.4 g / 5.4 g
- Carbohydrates
- 12.5 g / 12.5 g
- Fat
- 34.9 g / 34.9 g
- Fibre
- 0.4 g / 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Cannoli al nocciolato
20 dk
Arancini di riso
3h 5min
Friggitelli ripieni in pastella
45 Min
Cioccolato caldo con liquore all'arancia
15 Min
Uovo di Pasqua con sorpresa
2h 25min
Babà napoletano
3h
Babà napoletano
2h 45min
Taralli dolci speziati
55min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Struffoli
1h
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Chiacchiere
1u. 35min