Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 65 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 130 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 20 g di vino bianco
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio di arachidi q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1615 kJ / 386 kcal / 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 5.4 g / 5.4 g
- Carbohydrates
- 12.5 g / 12.5 g
- Fat
- 34.9 g / 34.9 g
- Fibre
- 0.4 g / 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Chiacchiere
1h 35 min
Arancini di riso
3h 5min
Struffoli
1h
Babà napoletano
3h
Krapfen di patate ripieni
2h 30min
Cornetti semintegrali ripieni
1 Std. 15 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Panettone farcito
6 godz. 45 min
Cono graffa
1h
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min