Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g neutrales Öl
- 300 g Chinakohl, in Streifen (ca. 2 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 TL Gojibeeren, getrocknet
- 400 g Lammfleisch, TK, aufgetaut, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 100 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1040 kJ / 248 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Gemüsesuppe alla Nonna
50 Min
Grüne Blumenkohlsuppe
30 min
Sauerkrautsuppe mit weißen Bohnen
40 min
Klare Steinpilzsuppe
30 min
Asiatische Gemüse-Hühner-Suppe
2 Std.
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min
Grüne Minestrone
45min
Kimchi
120h
Nudeleintopf mit Klebreiskuchen und Fischbällchen (部队锅)
1h
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Gemüsesuppe mit Klebreiskuchen (菜汤年糕)
1h
Fenchel-Quinoa-Suppe
25 min