Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 350 g Wasser
- 50 g Orangensaft, frisch gepresst
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 TL geriebene Orangenschale
- 1 TL Honig
- 1 Spritzer Tabascosauce® (optional)
- 4 Stück Chicorée
- 1 TL rosa Pfefferbeeren
- 2 TL frische Petersilie, gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 337 kJ / 80 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 7 mg
Alternative recipes
Mangold in Cidre mit Pute
1 Std.
Fenchelsalat
3h 35min
Rotkraut-Orangensuppe mit Apfelmus und Preiselbeeren
35min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 Std.
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5 min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35min
Grünkohl-Apfel-Salat
40min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Fenchelgemüse
30min