Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 270 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Zitronen, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 120 g Mango, reif, in Stücken
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 180 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 3 Eier (Kl. M)
- 225 g Mehl
- 25 g Speisestärke
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- 1 Sharonfrucht, halbiert, in dünnen Scheiben
- 100 g Physalis
Zitronencreme und Fertigstellung
- 90 g Zucker
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 1 Eigelb (Kl. M)
- 200 g Wasser
- 60 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Mango, in Spalten
- 100 g Physalis
-
30
g Kokosnuss, frisch, geraspelt
or 30 g Kokoschips
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1600 kJ / 382 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 22 g
In Collections
Alternative recipes
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1h 25min
Beeren-Flan-Kuchen mit Orangenbaiser
2h
Früchtekuchen-Torte
7h
Geburtstagstorte
6 Std. 30 Min
Orangen-Aprikosen-Torte
3 Std. 30 Min
Orangen-Granatapfel-Tarte
2h 20min
Schoko-Mocca-Torte
9 Std. 30 Min
Aprikosen-Muffins
45min
Mandel-Exoten-Kuchen
50min
Avocado-Torte
5 Std. 30 Min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h