Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 18.8 g
- Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Sformato di cardi
1h
Vellutata di topinambur e salvia
50 min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1 godz. 55 min
Palamita in crema di finocchio
35 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Cardi gratinati
40 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di gambi e barbe di finocchi
45 min