Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 12 gamberi crudi
- 700 g di pomodoro, a metà
- ½ cetriolo, senza semi
- 1 peperone rosso
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco + q.b. per guarnire
- 140 g di mollica di pane
- 250 g di brodo di pollame freddo
- 30 g di aceto di Sherry
- 2 - 3 gocce di Tabasco, a piacere
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1052 kJ / 250 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Carbohydrates
- 21.8 g
- Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 3.7 g
In Collections
Alternative recipes
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Borscht
25min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Gazpacho
15 min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Zuppa di cipolle
1hod.
Zuppa di cipolle
1hod.
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1hod.
Pollo alla pechinese
55 Min