Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und getrocknet
- 8 Riesencrevetten, roh, gross und gesäubert, Kopf und Schwanz abgetrennt
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 20 g Brandy
- 50 g Weisswein, trocken
-
400
g passierte Tomaten, aus der Dose
or 400 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose, in Stücken - 320 g Pasta getrocknet, Sorte Linguine
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2485 kJ / 594 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 min
Risotto milanese
30 min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Penne alla Puttanesca
35 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Crevettencurry
35 min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min