Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g di pane bianco in cassetta, la mollica
- aceto di vino bianco q.b.
- 30 g di gherigli di noci
- 10 g di cipolla bianca
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 110 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 5376 kJ / 1285 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Carbohydrates
- 17.2 g
- Fat
- 131 g
- Fibre
- 5.2 g
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Crema spalmabile di funghi
35 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 Min
Agliata verde
15 Min
Salsa rubra
30 Min
Salsa ai capperi
10 Min
Pere, formaggio e miele
15 Min
Salsa turca
10 Min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 Min
Salsa della nonna
3 Std. 30 Min
Salsa alla reggiana
15 Min
Cipolle al gratin
1 Std.