![Focaccine al farro ripiene (senza lievito) Focaccine al farro ripiene (senza lievito)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEEAA67E-3EAF-4A36-9DC2-9C907B347B34/Derivates/528994F8-5E3C-4FFA-A7E4-F9C14857C67B.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 160 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina di farro integrale
- 1 cucchiaino di sale + q.b. per condire
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe macinato (optional)
- 100 g di prosciutto cotto a fette
-
100
g di Taleggio a dadini (2x2 cm)
or 100 g di scamorza a dadini (2x2 cm)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 385 kJ / 92 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 8.5 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 1.6 g
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