Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 4 Knoblauchzehen
- 100 g Pflaumenmus
- 2 EL Ketchup
- 60 g Orangensaft
- 2 EL Sojasauce
- ½ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 16 Hähnchenunterschenkel
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Piri-Piri-Hähnchen mit eingelegten Curry-Bohnen
3 Std.
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1h 40min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1ωρ. 35 λεπτ.
Fischbrühe
30min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gefüllte Hähnchenbrustfilets
45 min
Gegrillte Schweinespieße
7h 10min
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24ωρ.
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 min
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5 λεπτ.