Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de graines de tournesol
- 30 g de graines de courge
- 30 g de graines de sésame
- 30 g de graines de lin
- 70 g de miel
- 350 g de lait ribot (lait fermenté)
- 180 g de farine d'épeautre
- 180 g de farine de blé
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 c. à café rase de sel
- 60 g de cerneaux de noix
- 50 g de canneberges déshydratées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 764 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 8 g
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain vapeur à l'épeautre
1h 30 min
Pain complet au muesli
4hod. 5min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Pain viking au sésame
3h 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2 godz. 40 min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15 min
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain au levain
8h