Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 72 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Goulasch
50min
Porc aux abricots secs
55min
Osso-buco aux agrumes
1 Std. 20 Min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Bœuf Stroganov
55min
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Emincé de poulet aux amandes et sauce citron
35 Min
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Sauté de porc à l'orange
1 Std.