Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 72 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1h 25min
Sauté de porc à l'orange
1h
Goulasch
50min
Porc aux abricots secs
55 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Colombo de porc
1h 20 min
Poulet à l'orange
1h 30 min
Canard aux amandes
40 Min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 min
Bœuf Stroganov
55 min
Porc aigre-doux à la purée
40 Min