Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g de paleron de bœuf, coupé en cubes de la taille d'un glaçon
- 240 g d'oignons rouges (2), coupés en 4
- 1 gousse d'ail
- 35 g de beurre
- 1 jus d'orange
- 1 zeste d’orange
- 10 g de fond de veau
- 400 g de pulpe de tomate
- 30 g de vin rouge
- 100 g de minicarottes
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2547 kJ / 609 kcal
- Protein
- 72 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 29 g
Alternative recipes
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min.
Osso-buco aux agrumes
1h 20 min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Poulet à l'orange
1 Std. 30 Min
Colombo de porc
1h 20 min
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45min
Sauté de porc à l'orange
1h
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45min
Goulasch
50min
Bœuf Stroganov
55min