Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de pain en tranches, rassis ou sec
- 600 g de collier de veau
- 1 bouquet de ciboulette fraîche
- 2 oignons nouveaux, coupés en deux
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 bouquet de cerfeuil frais
- 1 salade frisée, de petite taille
- 5 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1896 kJ / 453 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 18 g
- Fat
- 26 g
In Collections
Alternative recipes
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Polpettes siciliennes
1 Std.
Bœuf aux champignons
30 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1 Std.
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 Min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 Std.
Boulettes de veau aux herbes
30 Min
Boulettes de viande et pommes de terre au laurier
1 Std. 45 Min
Légumes farcis au bœuf
1 Std. 15 Min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.