Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre
- 60 g d'échalote, coupée en 2
- 70 g de carotte, en dés
- 120 g de blanc de poireau
- 700 g de veau pour blanquette, en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de pleurotes, en morceaux
- 150 g de bouillon de poule
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de cerfeuil frais, effeuillé
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1460 kJ / 348 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 18 g
Alternative recipes
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1 Std. 5 Min
Veau Marengo
55min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Lapin marengo
1h
Blanquette de veau
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Pot-au-feu de pintade
1h 20min
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Osso-buco
1h 20min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Lapin à la moutarde
1h