Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 chou vert
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de moutarde
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 pavés de cabillaud, sans peau (500 g env.)
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 923 kJ / 219 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Courgettes farcies au canard
1h 5 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 Min
Pot-au-feu de la mer
1h 5 min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Merlan aux poireaux
30 Min
Roulé de pintade au chou
1 Std. 10 Min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1 Std. 15 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1 Std.
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 min
Aubergine farcie au cabillaud
1 Std.