Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 chou vert
- 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de moutarde
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 pavés de cabillaud, sans peau (500 g env.)
- sel
- poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 923 kJ / 219 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Confit de canard aux petits légumes
35min
Merlan et purée de céleri-rave
35min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35min
Chapon en blanquette
1 Std. 30 Min
Parmentier de poisson et chou vert
1 Std. 25 Min
Filets de merlan, betteraves et petits oignons confits au miel
1 Std.
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50 Min
Merlan aux poireaux
30 Min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50 Min
Christophe Aribert - Truite céleri-rave et céleri branche
1 Std. 5 Min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 Min