Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Quadrucci
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
Sugo di seppie e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppie pulite, a listarelle
- 70 g di pisellini surgelati
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1390 kJ / 332 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Carbohydrates
- 28.5 g
- Fat
- 13.5 g
In Collections
Alternative recipes
Seppie con i piselli
40 min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 min
Calamari alla napoletana
40 min
Zuppa patora
1 Std. 20 Min
Calamari in umido
55min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 godz.
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Stufato di agnello
2 Std.
Panzanella di pescatrice e peperoni
3 Std.
Zuppa di baccalà
1 godz.
Coniglio stufato
1h 10min