Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 442 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 8.7 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne
10h
Torta Cook-Key®
2óra
Cheesecake allo yogurt e fragole
5sa 40 dk
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35min
Cheesecake delle feste
4 Std. 30 Min
Cheesecake polacca
1h 30 min
Yogurt mousse cake all'arancia
17h 20 min
Cono graffa
1óra
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Crema mousseline
1óra
Ciambelle di Carnevale
4 godz. 5 min