Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema all'amarena
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
- 80 g di amarene sciroppate, sgocciolate
- 20 g di sciroppo di amarena
Terminare la preparazione
- 18 amarene sciroppate, sgocciolate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 442 kJ / 162 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 8.7 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè al cioccolato
3 godz.
Bignè al tiramisù
4h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30 min
Bignè con crema al pistacchio
3 godz.
Chiacchiere salate
55min
Zuccotto
7h 10 min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40min
Coupelle ripiene
35min
Gelato biscotto alla fragola
4h
Bignè cake
4h
Petit Four
1h