Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
- 10 di burro
- 4 uova
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale (optional)
Farcitura
- 530 g di latte
- 50 g di limoncello
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 180 g di liquore Strega
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 56.3 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Chiacchiere
1h 35min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Crostatine di riso con cuore di mela
1 Std. 20 Min
Ciambelle salate farcite
4h 5 min
Zuccotto
7 godz. 10 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Candele al cioccolato
4 godz. 50 min
Torta pazientina
3 Std. 55 Min
Castagnole ripiene
14 Std.
Crostata di frutta al San Marzano
1h