Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
- 10 di burro
- 4 uova
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 120 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale (optional)
Farcitura
- 530 g di latte
- 50 g di limoncello
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 180 g di liquore Strega
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Carbohydrates
- 56.3 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40 min
Crema pasticcera
15 min
Pasta frolla
1h 50 min
Pizza Margherita
2 Std.
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Torta di rose
2 Std.
Croissant francese
5h 20min
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Crema Bimby ®
45 min