Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Pflanzenöl
- 400 g Kasseler (Nacken), in Stücken (3 cm)
- 800 g Wasser, kochend heiß
- 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 500 g festkochende Kartoffeln
- 600 g Rosenkohl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1735 kJ / 414 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 19 g
In Collections
Alternative recipes
Grünkohleintopf mit Graupen und Chorizo
1j
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40 min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Bohneneintopf
40 min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1j
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1j
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 menit